Az utolsó váci interjú: „Nehéz a lányok lelkéhez eljutni”

Egy hete beszéltük meg a találkozót a női kézilabda csapat edzőjével, aztán kedden találkoztunk a délutáni edzés után. A fiatal tréner érdekes dolgokat mondott a csapatról. A beszélgetés – amelyben Ottó Katalin segített tolmácsolással – egy kicsit fura megjegyzéssel ért véget. Uros Bregar a jövővel kapcsolatos biztatásunkra azt mondta: ahhoz meg kell tartani az edzőt.

Valószínű, hogy ő akkor már tudta, amit csak másnap jelentettek be: távozik a klubtól.

„A mai napon közös megegyezéssel szerződést bontott az Ipress Center-Vác csapata Uros Bregar vezetőedzővel. A szerződésbontásra a szezon előtt megfogalmazott célok teljesítésének érdekében került sor. Uros Bregar júliusban vette át az együttes irányítását, az azóta eltelt időszakban a vezetésével a csapat bajnoki mérlege 14 mérkőzésen 6 győzelem és 8 vereség.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Centrumban az egészség: sokszínű programsorozat a Királyban

Központi Gyógyszertár Vác

A vezetőedzői teendőket a szezon hátralévő részében az ifjúsági és junior csapatunk edzője Ottó Katalin látja el. A szombati FTC elleni hazai mérkőzésen már Ottó Katalin ül majd le a csapat kispadjára” – olvasható a klub honlapján szerdán megjelent közlemény.

A történtek fényében talán még érdekesebb, hogy a tréner hogyan látta csapata eddig teljesítményét, milyen gondokkal kellett szembesülnie.

Teljes cikkünket a január 22-i pénteki Váci Naplóban olvashatják. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments