Aksit és elektromos biciklit lopott, de végül lebukott

csörögi betörések1-700A váci rendőrök egy 25 éves csörögi férfit hallgattak ki gyanúsítottként több, vagyon elleni bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A rendőrkapitányság bűnügyi osztálya meg is kezdte az eljárást lopás és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt B. Gyula 25 éves csörögi lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított január 12-én 18 óra és január 13-án 6 óra közötti időben kivágta egy csörögi ingatlan kerítését és onnan egy lezárt állapotban hagyott elektromos kerékpárt, illetve különféle kézi szerszámokat tulajdonított el.

Központi Gyógyszertár Vác

A nyomozás során a váci rendőrök január 13-án 11 óra körüli időben egy szántóföldön megtalálták és lefoglalták az ellopott biciklit.

Az adatgyűjtés eredményeként a rendőrök azonosították a lopás elkövetésével megalapozottan gyanúsítható B. Gyulát, akit január 18-án 23 óra 45 perckor egy fóti lakásban elfogtak és előállítottak. A váci nyomozók a férfit gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és előterjesztést tettek az előzetes letartóztatásának indítványozására.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Egy szemtanú feljegyzései - A Migazzi Zarándokház és a PüspökVác látogató és rendezvényközpont története a II. világháború előtt és után

Kiderült, hogy a 25 éves férfi 2015. december 9. és december 23. között további három, vagyon elleni bűncselekményt követett el Csörög területén. Egy esetben egy parkoló személygépkocsiból tulajdonította el az akkumulátort úgy, hogy a motorháztető zárszerkezetét megrongálta. Két esetben csörögi ingatlanokba tört be és az egyik helyről műszaki cikkeket, valamint karórát vitt el, míg december 23-án a lopás elkövetése közben megzavarták, így elmenekült a helyszínről – írja a police.hu.

A nyomozók az eljárás során orgazdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki B. Zsolt 45 éves csörögi lakost, aki a jelenlegi adatok szerint 2015. december 27-én az esti órákban a lakásán megvásárolta azt az akkumulátort, amit B. Gyula néhány órával korábban tulajdonított el. ♦

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vasúti átjáró sorompójának hibája

A gyanúsítottak ellen a további eljárást a Váci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments