A váci múmiáktól riadoznak az Animal Cannibals klipjében

Animal Cannibals duó-700„Ezt a várost” című szerzeménye alapján készített Budapest környékét bemutató (Szentendre, Visegrád, Esztergom, Vác, Gödöllő, Ráckeve) videoklipet az Animal Cannibals. A film – amelyet a Magyar Turizmus Zrt. három éven át használhat promóciós céllal – a fiatal, 20-as, 30-as korosztályhoz tartozó belföldi közönséget célozza meg lendületes és trendi zenei aláfestéssel – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel az MT Zrt.

A háromperces videoklipet és annak 30 másodperces rövidített változatát az MT Zrt. külföldi és belföldi turisztikai célú rendezvényein, online felületein, valamint a szerzők Facebook és Youtube oldalán, illetve egyéb zenei csatornákon is vetítik. A néhány napja debütált klipet máris több mint 10 ezren töltötték le, a Facebook-os premier pedig kb. 20.000 felhasználóhoz jutott el.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Ismét örökbefogadó és sétáltató nap szombaton a Zöld menedék telephelyein

Központi Gyógyszertár Vác

A régió legjelentősebb látnivalóit turisztikai szemlélettel bemutató hiánypótló alkotás két életvidám, bohém ifjú hölgy Budapest környéki kalandozásaira van felfűzve: friss finomságokat vásárolnak a ráckevei Duna-part csónakos piacán, belekóstolnak a csikóslegények világába Domonyvölgyben, önfeledten szaladgálnak keresztül-kasul a titokzatos szentendrei sikátorokon, kézműveskednek Szentendre belvárosában, csatacsillagot dobálnak és reneszánsz lakomán vesznek részt Visegrádon, bort kóstolnak Esztergomban, vagy éppen farkasszemet néznek a váci MementoMori kiállítás múmiáival. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments