A Boronkay újabb sikerei a diáksportolók díjátadóján

Pajor Ferencné kitüntetése a diáksportolók díjátadásán
Pajor Ferencné 2015 legeredményesebb Pest megyei diáksport testnevelője lett

A 2014/15-ös tanév diákolimpiai rendezvényein legkiemelkedőbben szereplő köznevelési intézményeket és testnevelő tanáraikat díjazta a Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ). A középiskolák versenyében a váci Boronakay szakközépiskola lett az első, s testnevelőjük, Pajor Ferecné is díjat kapott!

A Magyar Tudományos Akadémia épületében megtartott ünnepségen Czunyiné Bertalan Judit köznevelésért felelős államtitkár Szent-Györgyi Albertet idézve arra hívta fel a figyelmet, hogy a sport olyan polgári erényekre tanítja meg az embert, mint az összetartás, az önfeláldozás, a kitartás, tisztesség és a fair play, amelyek egyben az iskola és a nevelés céljai is.

Központi Gyógyszertár Vác

Ezután Czunyiné Bertalan Judit, Szabó Tünde sportért felelős államtitkár és Balogh Gábor, a MDSZ elnöke elismerő okleveleket és plaketteket adott át a diákolimpiákon legsikeresebben szerepelt iskolák képviselőinek. A középiskolák versenyében a Váci Szakképzési Centrum Boronkay György Műszaki Szakközépiskola és Gimnázium lett az első, a Szombathelyi Nagy Lajos Gimnázium a második, a veszprémi Vetési Albert Gimnázium pedig a harmadik.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Bölcsődék napja - „Hivatástudattal a szívekben”

Szintén elismerésben részesítették a 19 megye, valamint Budapest legeredményesebb testnevelő tanárát, valamint díjat kaptak a legjobb diákolimpiai rendezvények szervezői is. A 2014/2015. tanév legeredményesebb diákolimpiai testnevelője Pest megyében a boronkays Pajor Ferencné lett. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments