Utazzon vonattal nagy kedvezménnyel egész Európában!

vonattal EurópábanDecemberben 15 százalékos kedvezménnyel kínálja Interrail Globál bérleteit a MÁV-START. Az Európa 30 országában felhasználható, rugalmas vasúti bérletek 5, 10, 15, 22 napos, illetve egyhónapos folyamatos utazási érvénytartammal válthatók meg.

Aki él a kedvezményes vásárlás lehetőségével, az utazását 2016. március 30-ig meg kell, hogy kezdje.

A felnőtt, ifjúsági és szenior bérleteket is érintő, egész Európában meghirdetett akció célja a turisztikai főszezonon túli utazások ösztönzése. A kampány december 1-től 31-ig tart, az akciós bérleteket ez idő alatt lehet megvásárolni.

Központi Gyógyszertár Vác

Az Interrail Globál Portugáliától Lengyelországig, Norvégiától Törökországig összesen 30 országban biztosít korlátlan barangolási lehetőséget. Kedvező megoldást jelenthet annak, aki Európa minél több nevezetességét szeretné egyetlen utazás keretében felkeresni, valamint annak is, aki egy távolabbi országba szeretne vasúton eljutni. Használatával korlátlanul utazhatunk a részes országok államvasúti hálózatán és egyes magánvasutak vonalain, a választott kocsiosztályon, a bérlet érvénytartama alatt.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Szeretettel köszöntjük a 95 esztendős Tamás Pált

Az Interrail több mint vasúti bérlet, megváltása további kedvezményeket is biztosít: ingyenes vagy kedvezményes utazást egyes autóbuszvonalakon és hajójáratokon, kedvezményes szállásfoglalási lehetőséget egyes szállodákban, ingyenes vagy kedvezményes belépőt az állami vasúti múzeumokba, továbbá kedvezményes belépőt múzeumokba, városnéző programokra.

Az egyes országokon belüli érvényességet, illetve felhasználást érintő információkról részletesebben a vasúttársaság külön weboldala tájékoztat, amelyen az értékesítő helyek listája is elérhető. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments