Átadták az Apor pályázat díjait

Apor díjátadásAdvent első vasárnapján ünnepélyesen hirdette ki Dr. Lukácsi Zoltán a Győri Hittudományi Főiskola rektora és Fülöpné Dr. Erdő Mária a váci Apor Vilmos Katolikus Főiskola rektora a „Miben példakép Apor Vilmos püspök a mai ifjúságnak?” című pályázat eredményeit.

A két főiskola rektora értékelte a pályázat tapasztalatait, méltatta az eredményeket és örömét fejezte ki a nagy érdeklődés miatt, hiszen az ország minden részéről  igényes pályamunkák érkeztek, amelyek megmutatták a fiatalok hitét és Apor Vilmos püspök iránti tiszteletét. A legjobb pályamunkáért járó díjakat Dr. Pápai Lajos győri megyéspüspök adta át. A rendezvény keretében a résztvevők együtt imádkoztak Apor Vilmos püspök sírjánál és közbenjárását kérték hazánkért és ifjúságunkért, majd megtekintették az Apor Vilmos emlékkiállítást.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Marton Zsolt megyéspüspök tárlatvezetése szombaton - Memento 30

Központi Gyógyszertár Vác

Díjazottak: Az esszé kategóriában: 1. helyezés: Telkes Beáta (17 éves), 2. helyezés: Horváth Renáta (18 éves) és Mikolás Veronika (18 éves), 3. helyezés: Takács Réka Orsolya (15 éves) és Füredi Virág (15 éves).

A film kategóriában: 1. helyezés: Pápai Dániel (21 éves), 2. helyezés: Mátyás Boldizsár, (17 éves) és Horváth Gábor (18 éves), 3. helyezés: Sági Benedek (18 éves), 3. helyezés: Vincze Natália (15 éves) és Vincze Mikós György (16 éves). ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments