Váci pandabocsok a magyar válogatottban

PandasVasárnap fantasztikus lehetősséggel élhetnek az U17-es serdülő korosztályú meglepetés csapatunk legjobbjai, meghívást kaptak abba az utazó keretbe, s már 2 hete edzenek is a csapattal, amely Magyarországot képviseli egy ausztriai ifjúsági és serdülő tornán!

Az „All Star Team Ungarn” néven nevezett magyar csapat az első kezdeményezés lehet, a jövőbeni magyar serdülő és ifjúsági válogatott kialakítására. Köszönet ezért a Budapest Wolves vezetésének, akik kijárták ezt a lehetőséget és összehozták a csapatokat, s biztosítják az edzési lehetőséget az angyalföldi edzőpályájukon.

Központi Gyógyszertár Vác

Majd minden csapat képviselteti magát néhány játékossal, akinek serdülő csapata szerepelt az U17-es magyar bajnokságban. A mi pandabocsaink 10 fővel képviselik a Vác Pandas csapatát, így a Farkasok mögött a második legnépesebb csapategységet képviselik! Nagyon büszkék vagyunk rájuk és nagyon szurkolunk nekik a nagyon nem könnyű ellenfélnek tűnő osztrák válogatott (Team Austria) elleni összecsapáson.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Az autizmus világnapján helyezz kék papírvirágot az ablakba!

Az osztrák csapat remek, jól felkészült és összeszokott játékosokból áll, hiszen az osztrák bajnokság Európa második legerősebb bajnoksága a német bajokság után! Reméljük a fiataljaink egy életre szóló élménnyel és a későbbiekben jól felhasználható tapasztalatokkal is gazdagodnak. Szurkoljunk együtt a váci pandáknak és a magyar csapatnak! Go Pandas! Hajrá Magyarok! ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments