Adventi gyertyagyújtás a főtéren

adventi koszorúAdventi készületünk egyik legfontosabb eleme az adventi vasárnap estéken tartott gyertyagyújtás. A KDNP Váci Szervezete idén is megrendezi a hagyományos adventi gyertyagyújtást a Fehérek temploma oldalában lévő Szent Hedvig szobornál.

Első adventi gyertyagyújtása: november 29., vasárnap 18 óra. Az imádkozást és az elmélkedést vezeti: Beer Miklós váci megyés püspök. Közreműködnek: a Váci Székesegyházi Kórusiskola tanulói, vezényel Varga László zeneigazgató, a váci székesegyház karnagya.

A program ezután folytatódik.

Központi Gyógyszertár Vác

Második adventi gyertyagyújtása: december 6., vasárnap 18 óra. Az imádkozást és az elmélkedést vezeti: Csuka Tamás nyugalmazott református tábori püspök. Közreműködnek: Vác Alsóvárosi Református Missziói Egyházközség hívei. 

Harmadik adventi gyertyagyújtása: december 13., vasárnap 18 óra. Az imádkozást és az elmélkedést vezeti: Detre János, a Váci Evangélikus Gyülekezet lelkésze. Közreműködik: A Váci Evangélikus Egyházi Óvoda gyermekei és a Váci Evangélikus Gyülekezet hívei.

Negyedik adventi gyertyagyújtása: december 20., vasárnap 17 óra 30 perc. Az imádkozást és az elmélkedést vezeti: Meláth Attila, a Váci Baptista Gyülekezet lelkésze. Közreműködik: a gyülekezet énekkara. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments