A cipőjébe dugta a váci vasútállomáson lopott telefont

mobiltelefon
képünk illusztráció

A váci rendőrök sikkasztás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást P. Sándor 30 éves borsosberényi lakos és két fiatalkorú társa ellen. A nyomozás lezárult, a bizonyítékok alapján az ügyészségnek vádemelést javasolnak.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 30 éves gyanúsított július 4-én 2 óra körüli időben a váci vasútállomáson – telefonálás céljából – elkérte a sértett mobiltelefonját, melyet 14 éves társának továbbadott. A dunakeszi lány a mobiltelefonnal a peronokhoz ment és úgy tett, mintha telefonálna. Ez idő alatt P. Sándor, valamint a lány 17 éves testvére a sértettel maradt és szóval tartotta. Amikor a fiatalkorú lány visszatért a sértetthez, közölte vele, hogy ismeretlen tettesek ellopták tőle a készüléket. A három gyanúsított ezt követően távozott a helyszínről, a sértett pedig értesítette a rendőrséget.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Szeretettel köszöntjük a 95 esztendős Tamás Pált

Központi Gyógyszertár Vác

A police.hu beszámolója szerint a Váci Rendőrkapitányság helyszínre érkező járőrei 3 óra körüli időben a vasútállomás aluljárójában intézkedés alá vonták a borsosberényi férfit és a két lányt, akik a rendőröknek tagadták, hogy náluk lenne a készülék. A járőrök a ruházatátvizsgálás során P. Sándor egyik cipőjében elrejtve megtalálták a sértett mobiltelefonját.

A járőrök a férfit és társait elfogták és előállították, majd a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket. Az ellenük folytatott eljárást a Váci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lezárta, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments