Vádat emeltek a váci rendelőben verekedő férfi ellen

vacrk3A váci rendőrök vádemelési javaslattal befejezték a nyomozást egy 31 éves férfi ellen, aki a gyanú szerint három embert bántalmazott, majd egy egészségügyi intézményben megrongálta a berendezési tárgyakat.

A Váci Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya eljárást folytatott testi sértés vétség, testi sértés bűntett kísérlete, garázdaság vétség, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett és rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt G. Jenő 31 éves váci lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 31 éves férfi július 15-én 13 óra körüli időben egy váci kereszteződésben – minden előzmény nélkül – a felkarján megrúgott egy gyalogost, majd távozott. A bántalmazás következtében a nő – az elsődleges orvosi vélemény alapján – könnyű sérülést szenvedett.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Ismét örökbefogadó és sétáltató nap szombaton a Zöld menedék telephelyein

Központi Gyógyszertár Vác

Ezt követően a gyanúsított bement egy egészségügyi intézménybe – mint megírtuk, a pszichiátriai gondozó intézet Pap  Béla utcai épületébe -, ahol egy vascsővel a kezében rátámadt először egy orvosra, majd annak asszisztensére. A férfi a doktornőt ököllel is megütötte, míg a másik sértettet hastájékon megrúgta.

A két nő a bántalmazás következtében könnyebben sérült meg, azonban tekintettel a támadás eszközére és intenzitására, akár súlyosabb sérülés is bekövetkezhetett volna. G. Jenő ezután szándékosan megrongálta az intézmény több berendezési tárgyát.

A bejelentést követően a váci rendőrök azonnal a helyszínre mentek, ahol a 31 éves férfi először ellenállt a rendőri intézkedésnek. Néhány perc elteltével azonban elfogták és további ellátás céljából kórházba szállították, ahol őrizetbe vették és gyanúsítottként hallgatták ki. Az illetékes bíróság július 17-én elrendelte G. Jenő előzetes letartóztatását.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Újabb polgármester-jelölt száll ringbe Vácon: a VVVE jelöltje dr. Csereklye Krisztina

A gyanúsított ellen folytatott eljárást a Váci Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészség részére. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments