Szombaton táncolhatunk a városi könyvtárban

összefogás plakát_Oldal_1Ma vette kezdetét a Katona Lajos Városi Könyvtárban a Nagy Könyvtári Show. A kezdeményezéssel az Országos Könyvári Napokhoz csatlakozott a váci intézmény. Egész héten érdekes programokkal várják az érdeklődőket, még akár táncra is perdülhetünk az olvasás helyszínén.

Ma Fekete István munkásságát ismerhették meg az érdeklődők, valamint a fogyatékkal élőket igyekeztek bevonni az olvasás szépségébe egy rendezvénnyel. Október 7-én, szerdán író-olvasó találkozó lesz Dóka Péterrel 10 órakor.

 

Központi Gyógyszertár Vác

Csütörtökön 17 órakor nyílik meg Juhász András fafaragó Évgyűrűim című kiállítása, majd pénteken 10 órától a Váci Idősek Otthona és Klubja részvételével felolvasást tartanak a könyvtárban. Este 18 órától pedig ismét író-olvasó találkozót szerveznek, ezúttal a váci Borsa Brown lesz a vendég.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Második gyermekvédelmi kerekasztal beszélgetés Vácon - Egyházi és civil szervezetek találkozásai a helyi gyermekvédelemmel

Az utolsó nap is bővelkedik programokban, szombaton 8 és 14 óra között a kicsiket várják diafilmvetítésre, 10 és 14 óra között pedig lesz lufihajtogatás és arcfestés is. Táncra perdülhetnek a látogatók Igar Tibor vezetésével 10.30-kor, amikor a Miami Tánciskola tart bemutatót. Végül pedig 11 órától előadással zárul a show, Igar Beatrix tart előadást a tanulási és magatartásproblémák megoldásáról.

A belépés ingyenes, mindenkit szeretettel vár a Katona Lajos Városi Könyvtár! ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments