Lopás miatt keresik őket a rendőrök, Vácott is feltűnhetnek

dunakeszi tolvajok1dunakeszi tolvajok2A Dunakeszi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen. A rendőrségen egy dunakeszi asszony tett feljelentést, mivel szeptember 29-én 9 óra 30 perc körüli időben a lakásán megjelent két ismeretlen férfi, akik egy áramszolgáltató munkatársainak adták ki magukat.

Az ismeretlenek azt mondták a sértettnek, hogy módosultak a szolgáltató árai, ezért visszahoztak neki egy bizonyos összeget.

Az egyik férfi egy bankjegyet adott át a sértettnek, aki a megtakarított pénzéből adott vissza a férfinak. Az asszony a pénzt egy komódból vette ki.

Központi Gyógyszertár Vác

Ezt követően az egyik ismeretlen áramerősség mérés ürügyén kicsalta a sértettet a fürdőszobába, miközben a társa kivette a komódból az asszony megtakarított pénzét, majd távoztak a házból.

A sértett elmondása alapján az ismeretlen tettesekről grafika készült.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Áprilisban indul a Központi Statisztikai Hivatal lakosságot érintő adatfelvétele

A rendőrség kéri, hogy aki felismeri a grafikán látható személyek valamelyikét, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Dunakeszi Rendőrkapitányságon, illetve tegyen bejelentést a 06-1-236-2883-as telefonszámon, továbbá az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h.-cs.: 8-16, p.: 8-13), vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments