Ellenőrzés az M2-esen: 80-an jogosulatlanul használták

ellenőrzés az M2-esen1Az M2-es autóúton hajtottak végre közös ellenőrzést a Dunakeszi Rendőrkapitányság, a NAV, a polgárőrség, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság és a Nemzeti Közlekedési Hatóság munkatársai október 16-án pénteken 8 órától 16 óráig.

Az akció során a rendőrök az autóúton közlekedő valamennyi autót egy parkolóba terelték ki és ellenőrizték a járművek műszaki állapotát, a passzív biztonsági eszközök használatát és a veszélyes árút szállító teherautókat is.

Fokozott figyelmet fordítottak a körözés alatt álló személyek elfogására és a körözött járművek forgalomból történő kiszűrésére is.

Központi Gyógyszertár Vác

A rendőrség hivatalos honlapjának közleménye szerint az ellenőrzés időtartama alatt egy személyt állítottak elő bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt, 8482 járművet ellenőriztek, 21 esetben tettek szabálysértési feljelentést. Forgalmi engedélyt 17, hatósági jelzést pedig 8 esetben vontak be.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  "Deákvár 125" Kiállítás megnyitó a Deákvári főtéren

Helyszíni bírságot 79, közigazgatási bírságot 6 fővel szemben szabtak ki.

A Nemzeti Közlekedési Hatóság munkatársai 71 esetben végeztek tengelysúly mérést, valamint 22 személy ellen tettek szabálysértési feljelentést.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság munkatársai 15 jelölt és 7 jelöletlen ADR szállítmányt ellenőriztek, a NAV munkatársai pedig 50 gépkocsit vontak intézkedés alá.

Az akcióban részt vevők ellenőrizték az útdíj használatával kapcsolatos szabályok betartását is. Az 5478 ellenőrzött jármű közül 80 vezetője számíthat bírság kiszabására a jogosulatlan úthasználat miatt. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments