Magyar párt keres kastélyába a hercegi család

Fürstenberg kastélyHerbert Bayer, városunk díszpolgárának közvetítésével vállalta el szerkesztőségünk, hogy megtalálja azt az ideális párt, akik munkát kaphatnak testvérvárosunkban, Donaueschingenben a Fürstenberg hercegi családnál. Az évszázados nemesi múltra visszatekintő Fürstenbergeknél már korábban dolgozott egy magyar család és annyira meg voltak elégedve szolgálatukkal, hogy szeretnék, ha ezúttal is innen jelentkeznének.

Váci Napló lévén elsősorban váci vagy környékbeli jelentkezőket várunk. A német nyelven megírt bemutatkozó leveleket szerkesztőségünkbe kérjük postán a Váci Napló, 2601 Vác, Pf 64 címre, vagy személyesen munkanapokon 9 és 12 óra között a Csányi körút 45. szám alatti olvasószolgálatunknál (az első emeleten, a lépcsővel szemben).

Központi Gyógyszertár Vác

A munkára egy, németül jól beszélő párt – férjet-feleséget vagy élettársi kapcsolatban élőket – keresnek, akiknek lakhatását biztosítják. Lehetőség van egy gyermek elhelyezésére is. A hölgynek részmunkaidőben háztartási kisegítő munkákat kell végeznie, a férfinek pedig házmesteri feladatokat teljes munkaidőben, amolyan ezermesterként.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Élővilágbarát kert átadó ünnepség április 27-én a váci Pannónia Házban, palántabörzével, szakmai és gyermekprogramokkal

A Fürstenberg család Európa egyik legősibb nemesi famíliája. 1923 óta a rezidenciájuk Donaueschingenben van a kastélyban. A kastély építésének története a XVI. századig nyúlik vissza. Mai állapotát az 1893 és 1896 közötti átépítés során nyerte el. Ekkor a donaueschingeni rezidencia egyesítette a reprezentáció igényességét a Belle Epoque egy villájának komfortosságával, mindezt egy kifinomult francia stílusérzék alapján. Ezen okokból a német kastélyok között egyedülállónak számít.

Testvérvárosunk Dél-Németországban található, Baden-Württemberg tartományban. A kastély további érdekessége, hogy parkjában „ered” a Duna, amelynek forrását már sok váci kereste fel. A közeli kis park falán magyar nyelvű emléktábla is található.

Kérjük, hogy német nyelvű bemutatkozó leveleiket legkésőbb 2015. szeptember 22-én kedden délig juttassák el hozzánk! ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments