Ligettakarítás lesz a hétvégén a Mária napi búcsú tiszteletére

Liget-takarítás_2014A Mária napi búcsú közeledvén, eljött az idő, hogy ismét tisztábbá tegyük a Ligetet, a városunk „tüdejét”. Ezért szeretnék a szervezők felkérni az iskolákat, hogy 2015. szeptember 4-én, pénteken, a lakosságot, hogy 5-én, szombaton, ha idejük engedi, tartsanak velük a Liget szépítésében. Mind a két napon 9 órakor kezdődik a program. Találkozó a Hétkápolna templom mellett – írta felhívásában a szervező, Bíró György.

A programot dr. Farkas László templomigazgató, egyházmegyei ifjúsági lelkész, a Hétkápolna Egyházközössége, Bíró György és a Vác Város Környezetvédelméért Alapítvány szervezik.

Központi Gyógyszertár Vác

Megkérik azokat a városlakókat, akik a szeptember 5-én, szombat délelőttjüket szabaddá tudják tenni, és van kedvük a Liget rendbetételére, jöjjenek el a templomhoz segíteni a takarításban. Az iskoláknak a pénteki napra is szól a felhívás.

Ha tudnak hozni kerti szerszámokat – például gereblyét -, azzal még többet segíthetnek. Ha nincsen munkára fogható szerszámuk, akkor a szervezők adnak szemetes zsákot és kesztyűt a szemétszedéshez.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Váci konferencia a reneszánszról

A Váci Hulladékgazdálkodási Kft ebben az évben is felajánlotta az összegyűjtött hulladék elszállítását, és újrahasznosítását, amit a szervezők ezúton is köszönnek.

További információt az alábbi elérhetőségen kaphatnak Bíró Györgytől. Telefon: 06-30/921-3924, e-mail: birogyorgy@yahoo.com

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments