Vác nem Chicago – állítja a rendőrség

rendőrök1Az utóbbi hetekben Vácott és közvetlen környékén több haláleset is történt, ezekkel a média is foglalkozott. Nemrég például egy emberi fejet találtak egy erdős részen, most pedig egy holttestre bukkantak. A rendőrség ezeket közigazgatási eljárás keretében vizsgálja, a lezárás után azonban semmilyen információt nem kap a közvélemény.

A rendőrség a közigazgatási hatósági eljárás során a sajtó részére csupán az eljárás hatálya alatt álló hozzájárulásával adhat bármilyen tájékoztatást. A személyes adat védelméhez fűződő érdek – illetve jelen esetben a kegyeleti jogok védelme – magasabb szintű védelmet élvez, mint a tájékoztatáshoz való alapvető jog. Az eljárás hatósági befejezése után sincs mód a sajtó tájékoztatására – derül ki a Váci Napló kérdéseire adott válaszokból.

Központi Gyógyszertár Vác

Öngyilkosság miatt 12 esetben, rendkívüli haláleset miatt pedig 21 esetben indult eljárás a Váci Rendőrkapitányságon 2015-ben. Ezen esetek közül két esetben találták meg a holttestet közterületen, azonban az idegenkezűség gyanúja nem merült fel.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  „Tavaszi szél vizet áraszt…”

Teljes cikkünk további fontos és érdekes információkkal a Váci Napló augusztus 28-i pénteki számában olvasható. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

1 Comment
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments