Vác közelében állítólag két fix traffipaxot telepítenek

traffipax új változataSajtóhírek szerint a rendőrség szerte az országban megkezdte fix traffipaxok telepítését. Ezekből a nyilvánosságra került, bár hivatalosan meg nem erősített információk szerint kettő a közelünkben fog működni.

Nem csak az úgynevezett szuper-traffipaxokra kell tehát figyelniük az autósoknak ezentúl, mert bár az útdíj-ellenőrző kamerák műszakilag alkalmasak lennének rá, mégsem használják őket sebesség mérésre (jogszabály hiánya miatt), a fix telepítésű sebességmérő berendezések száma azonban egyre csak nő.

A rendőrség ráadásul összekötötte a szerelés kezdetét egy széles körű akcióval. Augusztus végéig ugyanis fokozott ellenőrzést tartanak a hazai utakon: ehhez egyelőre csak az alapfunkcióikkal működő új mobilradarokat használják.

Központi Gyógyszertár Vác

A lista szerint, amely széles körben terjed az interneten, az M2-es autóúton Dunakeszinél szerelnek fel fixen telepített, drága fotókat készítő berendezést. A másik irányba elhagyva Vácot, legközelebb Katalinpusztán, a Dózsa Gy. út 34. előtt felállított traffipaxra érdemes majd figyelni.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kurdi Csabáné Péchy Blanka díjat nyert

Az autópályákon és a főközlekedési útvonalakon mindenképpen tartsuk be a sebesség-előírásokat, mert a rendőrök is előszeretettel állítják fel a háromlábút az utak mentén. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments