Hétkápolnai Kulturális Napok: főszerepben a kézművesség

sör habbal-250Augusztus 14-15-16-án, péntektől vasárnapig  újra élettel telik meg a váci Hétkápolna területe. Az idén hagyományteremtő céllal útjára indított jótékonysági rendezvénysorozat most következő alkalmával a magyar kézművesség kap kiemelt szerepet.

A Dunakanyar Rendezvényiroda szervezésében ezúttal is számos olyan program várja az érdeklődőket, amelyek a kicsiket és a nagyokat is egyaránt a váci Ligetbe vonzák majd. Mint megtudtuk, a szervezők számos olyan kézművest hívtak meg a rendezvényre, akik a különböző anyagok felhasználásával csodálatos tárgyakat készítenek, és itt lesznek azok a kézművesek is, akik a gasztronómia területén kápráztatják el az eredeti ízek  kedvelőit.

Központi Gyógyszertár Vác

Így például a magyar kézműves sörfőzdék közül is többen képviseltetik magukat a rendezvényen. A három napos fesztiválon a jó hangulatról váci zenekarok, valamint ismert sztárvendégek gondoskodnak majd, de lesz hatalmas vidámpark, pónilovaglás, és vasárnap jótékonysági biciklis felvonulás is!

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Ismét a gyermekek védelme volt a téma a városházán

A rendezvényen ezúttal is a Hétkápolna területének gondozására gyűjtenek adományokat; legutóbb a nagy sikernek köszönhetően az összegyűlt adományokból kétszer is sikerült levágni a derékig érő gazt, így most már boldogan használhatják a városban élők ezt a csodálatos területet.

A Hétkápolna új plébánosa dr. Farkas László, a Dunakanyar Rendezvényiroda szervezői, valamint az összes résztvevő és segítő sok szeretettel várnak mindenkit augusztus 14-15-16-án a II. Dunakanyar Kézműves Sörfesztiválra! A belépés most is ingyenes. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments