Az idén megkapják az új egyenruhákat a vasutasok

kalauzNettó közel egymilliárd forintért rendelt új egyenruhát a MÁV a formaruha viselésére jogosult, illetve kötelezett dolgozóinak – írta a Világgazdaság. A vasutasokra rá is fér a változás, mert időnként meglehetősen slamposan „jelentek meg munkahelyükön”. A váciak egy jelentős része pedig munkanapokon gyakran találkozott velük, hiszen sokan ingáznak a budapesti vonalon.

A vasúttársaság kommunikációs igazgatósága arról tájékoztatta a lapot, hogy a közbeszerzési pályázatot a Pro-Team Rehabilitációs Közhasznú Nonprofit Kft. és a Kézmű Közhasznú Nonprofit Kft. konzorciuma nyerte meg – írja a hirado.hu.

A megbízás értelmében az első tételeket már az idén szeptembertől szállítják a MÁV-nak, amely 2018. január 1-jéig az utolsó kollekciót is szeretné kiosztani dolgozóinak.

Központi Gyógyszertár Vác

A vasút már tavaly szeptemberben divatbemutatót tartott a Vasúttörténeti Parkban. Itt ismerhette meg a nagyközönség a dolgozók új egyen-formaruha kollekcióját. Magyar tervezők gombolták újra a ruhákat, így azok modernebbek, praktikusabbak lettek – írja közleményében a MÁV. A több ezer munkatárs ruhatársa folyamatosan cserélődik majd le, ezt az utasok jövőre érzékelik majd. Az újítás már időszerű volt, hiszen a jelenleg használt kollekciót még 13 éve vezették be.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kamion és autó ütközött tegnap Vác térségében

A MÁV először próbakollekciót készíttetett az új ruhákból. A próbában részt vevő száz jegyvizsgáló, pénztáros és forgalmi szolgálattevő két hónapig hordta a próbaruhákat, majd egy tesztlapon beszámoltak tapasztalataikról, amelyek többnyire pozitívak voltak. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments