Újrapályáztatják a váci 94,1 MHz-es rádiófrekvenciát

Trend FM néven nyert el fővárrádióstúdióosi frekvenciát az eddig a Gazdasági Rádiót működtető Műsor-hang Zrt.; a médiatanács múltheti ülésén született döntésről csütörtökön tájékoztatta az MTI-t a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH).

Mint írják, ez volt az egyetlen érvényes pályázat a budapesti 94,2 MHz-es körzeti rádiós frekvencia közösségi célú hasznosítására.  Mivel korábbi frekvenciaszerződése lejárt, de a hullámsáv hasznosítására kiírt pályázat még nem zárult le jogerősen, a  – három másik fővárosi adóhoz hasonlóan – jelenleg úgy működhet, hogy a médiatanács hatvan napra szóló ideiglenes hatósági szerződést köt médiaszolgáltatójukkal.

Központi Gyógyszertár Vác

Jelezték azt is: a médiatanács kilenc, jelenleg a Mária Rádió szolgáltatója által használt vidéki helyi frekvencia hasznosítására kiírt pályázati eljárását eredménytelennek nyilvánította, mert a pályázók alakilag érvénytelen ajánlatokat nyújtottak be.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kamion és autó ütközött tegnap Vác térségében

Hét hullámsávra egy-egy pályázati ajánlat érkezett: a Vác 94,1 MHz esetén a Mária Rádiót működtető FM 4 Rádió Kft nyújtott be ajánlatot. A médiatanács felkérte az NMHH hivatalát, hogy készítse elő az érintett kilenc frekvencia új pályázati eljárásait. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments