Négy csokrot a Deákvári főtéren percek alatt örökbe fogadtak

Orchidea virágház1-250A Váci Naplóban megjelent cikk alapján csatlakozott a deákvári Orchidea Virágház is a hétfői, „Virágkötők egy őszinte mosolyért!” elnevezésű akcióhoz. Kora délután négy csokrot helyeztek ki a Deákvári főtéren lévő gyógyszertár, orvosi rendelő és ABC-áruház elé. Kettőnek azonnal akadt gazdája, egy mosollyal meg is köszönték a szép gesztust, kettő pedig, mire az utolsó csokor is a „helyére” került, eltűnt a padról.

– Húsz éve nyitottam meg Deákváron, családi házunknál a virágüzletet, akkor, amikor megszületett a harmadik gyermekünk – mondta a Váci Naplónak Berinkei Katalin. – Előtte könyvelő voltam, onnan váltottam és mondhatom, soha nem bántam meg. A virágház az én negyedik gyerekem.

Központi Gyógyszertár Vác

Orchidea virágház2-250Nem ez az első eset, hogy másokon segít, ha felkérik, szívesen csatlakozik különböző jótékonysági akciókhoz.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Matkovich Ilona bejelentette az Összefogás Vácért polgármester- és képviselő-jelöltjeit

– A Váci Naplót olvasva értesültem az országos kezdeményezésről, s nagyon jó ötletnek tartottam, hogy egy kis örömöt okozunk az embereknek. Úgy érzem, ha egy kicsit én is megjelenek egy család életében azzal, hogy az asztalukat napokig díszíti a virágcsokrom, akkor már elértem a célom – tette hozzá Katalin.

Délelőtt még a szigetszentmiklósi virágpiacon vásárolt, de ahogy hazaért, rögtön nekiállt megcsinálni a csokrokat. Négy szép kompozícióval a kezében indult el a Deákvári főtérre, ahol az orvosi rendelő, a gyógyszertár és az ABC mellett tette le a padokra a csokrokat. Kettőnek mindjárt akadt is gazdája, két idős hölgy, akik nagyon megörültek a váratlan ajándéknak. Egyiküknek ráadásul hétfőn volt a névnapja!

Orchidea virágház3-700Ha más is tapasztalt hasonló szép gesztust, amelyről még nincs információnk, kérjük jelezze szerkesztőségünknek, szívesen írunk róla! (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments