Csokrok örökbe fogadhatók! Váciak jelentkezését is várják!

Maszlik Ildikó-700A legnépszerűbb közösségi oldalon szerveződik e sorok írásakor is egy kis csoport, amelynek jelmondata: „Virágkötők egy őszinte mosolyért!” Ehhez csatlakozott a sződligeti Borostyán Virágház tulajdonos vezetője, Maszlik Ildikó is.

Bár széles körben igyekezett terjeszteni a kezdeményezés hírét, lapzártánkig váci virágkötők nem csatlakoztak a különös kezdeményezéshez, amelynek lényege: július 20-án hétfőn az érintett települések nagyobb terein virágcsokrokat helyeznek majd ki, amelyeket bárki elvihet, azaz örökbe fogadhat, s csak egy fotót kérnek cserébe.

Központi Gyógyszertár Vác

– Július 20-án mosolyra és befogadásra vágyó virágcsokrok lepik el az országot. A hazai virágkötők virágcsokrok ezreit helyezik el utcákon, köztereken, parkokban, hogy megtalálójuk arcára mosolyt csaljanak. Az apró figyelmességgel arra kívánnak rávilágítani, hogy a virágok mennyire fontos szerepet játszanak életünkben: elkísérnek bennünket a bölcsőtől a sírig. Akár egy szál virággal is hatalmas örömet lehet szerezni, megszépítheti a legnehezebb napot is. A nagy szeretettel készített virágcsokrok ingyen elvihetők: az áruk csupán egy mosoly – hívja fel a kedves kezdeményezésre a figyelmet Maszlik Ildikó.

A hét elején újabb csatlakozók jelezték a környékről, hogy részt vesznek az akcióban: Fótról a Florissimo Virág, Dunakesziről a Judit Virág, a Florárium és Rónai Beatrix. Váciak lapzártánkig nem jelentkeztek, cikkünk olvasása után talán lesz olyan itteni virágboltos, akinek érdeklődését felkelti a kezdeményezés. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments