Csányi körúti váci műteremlakást pályáztat a MAK

festőállványMegpályáztatja a Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft a váci, Csányi körút 26. 2/3. szám
alatt található műteremlakást, amelyet határozott időre adnak bérbe. A műteremlakás bérlésére pályázhat minden olyan alkotóművész, aki már igazolhatóan önálló művészi tevékenységet tud felmutatni és csatlakozott a Magyar Mecénás Programhoz (MMP).

A bérleti jogviszony határozott időre, 3+2 évre szól. Ugyanazon művész ugyanarra a műteremlakásra egymást követően legfeljebb háromszor (maximum 15 évre) pályázhat. A műteremlakás bérlőjének a bérlői jogviszony ideje alatt készült műveiből a MANK évenként kiállítást rendez. A kiállításra a MANK által felkért kurátorok választják ki a műveket.

Központi Gyógyszertár Vác

A kurátorok választása alapján a kiállított művek közül minden művésznek évente egy alkotása a MANK tulajdonába kerül. A bérlőnek emellett igazolnia kell évente minimum 1 kiállításon való részvételt, valamint egyéb szakmai tevékenységet (megrendelések, tanítás, konferencián való részvétel, publikáció stb.).

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  „Tavaszi szél vizet áraszt…”

A lakás bérleti díja havonta 30.042 forint. A pályázati dokumentumokat egy példányban személyesen, vagy postai úton a Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft-hez kell benyújtani 2015. augusztus 24. (hétfő) 15 óráig. (A pályázat részleteit itt lehet elolvasni.)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments