Felújított szociális helyiségekkel nyitott meg ma a strand

A strand szociális helyiségei megújultakPénteken reggel mutatták meg, a még zárt váci strand felújított mosdóit, öltözőit a sajtónak. A megújulás a Váci Vízilabda SE TAO-s támogatásából, és az önkormányzat hozzájárulásából valósult meg. Pető Tibor alpolgármester elmondta: ez is egy jó példája az összefogásnak. Azt mutatja, hogy az erőforrások optimális összehangolásával egy város mennyit tud fejlődni.

A strand szociális helyiségeinek problémája már évek óta húzódott. Most a fejlesztéssel szinte teljesen megoldódott ez a probléma. A kivitelezésre 40 millió forintot költöttek, melyből gyermek vécé, zuhanyzó és mozgáskoráltozott mosdó is kialakításra került

Majer Ferenc, a Váci Vízilabda Sportegyesület tagja elmondta: első körben a szociális helyiségek újultak meg, 16 öltözőkabinnal, a vécék száma pedig a duplájára nőtt. Ezen felül kialakítottak még egy raktárrészt is.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kurdi Csabáné Péchy Blanka díjat nyert

– Az energetikai fejlesztés egy kis része már megvalósult, a fiú öltöző tetején napkollektoros rendszer került kialakításra, mely a nyári szezonban mind a női és férfi öltöző meleg víz ellátását is biztosítja – mondta.

– A Váci Vízilabda SE életében ez már a harmadik nagyobb fejlesztés – mondta Koncz Péter elnök – Tizenkét évvel ezelőtt a 33-as medence lett korszerűsítve, két évvel ezelőtt pedig a sátor lett lecserélve, most pedig a szociális helyiségek újulhattak meg. Elértük azt, hogy Vácon már nemzetközi mérkőzéseket tudunk tartani.

Zábó Edina, a Váci Sport Nonprofit Kft vezetője elmondta: mint üzemeltető nagyon örül a felújításnak, hiszen így már a nyitáskor kulturáltabb környezetben várják a strandolni vágyókat.

A felújítást a Zollner Elektronik Kft társasági adó felajánlásából finanszírozták, az önrészt az önkormányzat biztosította. Támogatta a fejlesztést a Magyar Vízilabda Szövetség is, hiszen  a felújítás a sport szempontjából közel 120 gyereket érint Vácon. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments