Kedvezményes bérletekkel utazhatnak a diákok a vasúton

MÁV jegykiadó automata-520Július 1-jéig még megválthatók a 90 napos bérletek a MÁV-START azon új, VAKÁCIÓ fantázianevű bérletcsaládjából, amellyel szeptember 30-áig a vasúttársaság teljes hálózatán korlátlanul utazhatnak az érvényes magyar diákigazolvánnyal rendelkező tanulók. A VAKÁCIÓ bérletek 30, 60, illetve 90 napra szóló változatai másodosztályú utazásra biztosítanak lehetőséget.

A bérletek – szeptember 30-i lejáratukból adódóan – az alábbi időpontokig válthatók meg a jegykiadó géppel rendelkező pénztárakban: a 90 napos július 1-jéig, a 60 napos augusztus 1-jéig, a 30 napos pedig szeptember 1-jéig.

Központi Gyógyszertár Vác

A VAKÁCIÓ érvényességének kezdetéről az utas dönthet. Az új bérlettípust igénybe vevő fiataloknak gyorsvonati pótjegyet sem kell váltaniuk a vonatokra, a többi feláras járat esetén azonban meg kell venniük a pót-, illetve helyjegyet. Az akció a GySEV vonalaira nem vonatkozik.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Jövőálló hivatások, személyre szabott figyelem: benéztünk az Apor Vilmos Katolikus Főiskolára

A Balaton környékén kirándulóknak ajánlott Balaton Mix jegy és az érvényes dolgozói bérleteseknek szóló 20 százalékos belföldi kedvezmény mellett a MÁV tehát a fiatalokat is segíti a nyári programokra (pl. Szegedi Szabadtéri Játékok, Debreceni Virágkarnevál), illetve nyaralóhelyekre (Balaton, Velencei tó stb.) való eljutásban.

A VAKÁCIÓ bérletek ára és megváltásuk feltételei a www.mavcsoport.hu honlapon olvashatók. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments