Tegyünk egy kis csodát, együtt Vácon is!

Invitel_Csodalampa_kezdemenyezes_vizualAz Invitel április 1-jén indította útjára új kezdeményezését, amelyben 20 településen igyekszik megnyerni az ott élőket, hogy közösen csempésszenek egy kis örömet a súlyos betegségben szenvedő helyi gyermekek életébe. A lakosok kódok beváltásával segíthetnek megvalósítani a Csodalámpa Óhaj-Sóhaj Kívánságteljesítő Alapítvány által felkarolt, életet veszélyeztető betegségekkel kezelt gyermekek kívánságait. Az Invitel minden kódregisztráció után növeli a támogatási összeget, és a résztvevők között összesen 20 tabletet sorsol ki abban bízva, hogy így minél többen hozzájárulnak egy-egy gyermekálom teljesítéséhez.

Mintegy ötezer 3-18 év közötti, nagyon súlyos, életveszélyes betegséggel, például leukémiával, rosszindulatú daganatos betegséggel, cisztás fibrózissal (CF) küzdő gyermek él ma Magyarországon. Ha közvetlen közelünkben, lakóhelyünkön találkozunk velük, még jobban átérezzük sorsukat. Sokszor egy apró ajándék vagy új élmény is óriási erőt és lelki támaszt ad számukra. Az Invitel ezért a helyi igények iránt szintén elkötelezett Csodalámpa Alapítvánnyal együttműködésben e beteg gyermekek kívánságának teljesítéséhez mozgósítja 20 település, köztük Vác lakóit.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Szeretettel köszöntjük a 95 esztendős Tamás Pált

A Csodalámpa az elmúlt 12 év alatt több mint 2500 álmot váltott valóra szerte az országban, így szinte minden hétköznapra jutott egy meglepetés. A súlyos betegségben szenvedő gyermekek többsége meggyógyult, és a mai napig emlegeti az életre szóló ajándékot, amelyet korábban remélni sem mert volna. Az elmúlt években 6 váci csodalámpás gyermek kívánsága teljesült. Közülük két kislány aranyhalakkal teli akváriumot, illetve babakonyhát kapott, míg egy kisfiú a Nürnberg melletti Playmobil Parkba látogathatott el.

Játszva segíthet! Hogyan?

Csatlakozzon a kezdeményezéshez, hogy együtt váltsunk valóra egy gyermekálmot! Regisztrálja támogatói kódját, amely után az Invitel 100 forinttal támogatja a Csodalámpa Alapítvány munkáját, és részt vehet a sorsoláson, amelyen 20 db Huawei táblagép talál gazdára!

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Ismét a gyermekek védelme volt a téma a városházán

Keresse a támogatói kódokat április 10-től postaládájában, alatti Invitel Pontunkban a Dunakanyar Áruházban, a www.invitel.hu/csodalampa oldalon vagy április 14-én hostesseinknél az Invitel Pont környékén és Vác forgalmasabb pontjain.

Regisztráljon kódjaival április 30-ig személyesen az Invitel Pontban vagy online a www.invitel.hu/csodalampa oldalon. Nyomtatott kód regisztrálására a 1288-as telefonszámon is lehetőség van. Igényeljen és regisztráljon több kódot, hogy még többet segíthessünk együtt.

Az érvényes regisztrációt leadó támogatók között az Invitel 20 db tabletet sorsol ki.

Az akció részleteiről a www.invitel.hu/csodalampa oldalon tájékozódhat. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments