Kászonyi Károly: a Mező utcai parkolási ügynek nincs vége

Kászonyi KárolyTovább folytatja a harcot Kászonyi Károly jobbikos városi képviselő a Mező utcai parkolás ügyében – ezt maga az érintett jelentette be hétfői sajtótájékoztatóján, amelyen a képviselőtestület elmúlt heti csütörtöki ülésén történteket is értékelte.

Kászonyi Károly korábban lakossági fórumot is összehívott a Mező utcai parkolási problémák miatt. Egy szakaszon ugyanis az autók a járdán állnak, elfoglalva a helyet a gyalogosok elöl. Ezért a képviselő szerint változtatni kellene a helyzeten, s csak a két kerékkel a járdán parkolást engedélyezni, így a kocsik mellett a gyalogosok és a babakocsit toló kismamák is elférnének.

A parkolási rend megváltoztatása érdekében a témát szóba hozta a testületi ülésen is, de nem kapott kellőt támogatást. Mivel úgy látja, javaslatai a jogszabályokhoz igazodnak, a sajtótájékoztatón bejelentette: a kormányhivatalhoz fordul segítségért, de ha ott sem akceptálják kérését, akkor további fórumokat keres majd meg.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kamion és autó ütközött tegnap Vác térségében


Szóba kerültek még más témák is, egyebek között a Naszály-Galga Kft végelszámolása és a céggel kapcsolatos pénzügyi elszámolási viták. Kászonyi Károly végezetül gratulált a Váci KSE férfi kézilabda csapata minden vezetőjének és játékosának a hétvégi Magyar Kupa döntőben a tisztes helytállásért. (Váci Napló)

 

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments