Egész nap ellenőriztek a M2-esen, tömegkarambol is volt

rendőrautóA rendőrségen kívül a Katasztrófavédelem, a NAV, a Nemzeti Közlekedési Hatóság és a polgárőrség munkatársai is részt vettek abban az akcióban, melynek keretében a járműveket és a járművezetőket egyaránt ellenőrizték április 17-én pénteken az M2-es autóúton.

A kilenc órás ellenőrzés alatt három személyt állítottak elő a rendőrök bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt, valamint elfogtak egy körözött személyt és találtak egy szintén körözés alatt álló járművet is. Egy személyt azért jelentettek fel, mert ittasan vezette a gépkocsiját.

Az intézkedő rendőrök és a társszervek munkatársai 20.878 gépjárművet ellenőriztek.

Szabálysértési feljelentést 27 esetben tettek, 21 forgalmi engedélyt és 17 hatósági jelzést vontak be.

Két olyan személlyel szemben intézkedtek, akik nem rendelkeztek érvényes vezetői engedéllyel, míg a biztonsági övet hat személy mulasztotta el bekapcsolni – írja a police.hu.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  A táj portréja - Tükörkép

M2-en torlódásA pénteki komplex ellenőrzést miatt az autókat mindkét oldalon kiterelték. A kialakult araszoló sorban hat személyautó ütközött össze a 27-es kilométernél, a balesetben senki nem sérült meg – tudatta a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője, Csámpai Attila. Az Útinform közlése szerint a baleset nem sokkal 10 óra előtt történt, és fél 12 körül lett vége a helyszínelésnek, melynek során a külső sávot lezárták, még nagyobb torlódást okozva ezáltal.

A Nemzeti Közlekedési Hatóság munkatársai mérték a járművek tengelysúlyát, valamint ellenőrizték a maximális vezetési idő betartását, míg a NÉBIH nyomkövető ellenőrzéseket hajtott végre.

A járműveket a Nemzeti Adó – és Vámhivatal munkatársai is ellenőrizték. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments