Földi Kincsek Vására konferencia lesz Letkésen

földi kincsek vásáraNemzetközi konferenciát tartanak március 28-án, szombaton Letkésen Földi Kincsek Vására címmel. A reggel 9 órakor kezdődő rendezvényen több előadást is meghallgathatnak az érdeklődők. A levezető elnök professzor dr. Fehér István,  a Szent István Egyetem munkatársa lesz.

A megnyitót Pongrácz János, a Börzsöny-Duna-Ipoly Vidékfejlesztési Egyesület elnöke tartja meg, majd kezdetét veszik a szakmai előadások. A jelenlévők hallhatnak a hazai vidékfejlesztés prioritásai és a rövid ellátási láncok szerepéről, az Ister-Granum Régió eredményeiről és tapasztalatairól a helyi termékek előállításában és a közvetlen értékesítésben, a bio-termékek termelésének és értékesítési gyakorlatának tapasztalatairól az Alsó – Garam menti régióban, valamint többek között a Szlovéniai tapasztalatokat is megismerhetik a márkásított méhészeti termékek értékesítésében.

Az esemény fórummal zárul, ahol mindenki felteheti kérdéseit. A rendezvény helyi termékek bemutatójával ér véget a Letkési Nemzetközi piacon.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Föld napi váci rendezvények – Kerékpáros felvonulás és Naszály túra

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezés: Börzsöny-Duna-Ipoly Vidékfejlesztési Egyesület (Szob, Köztársaság u. 2.), 06-27/370-890,  borzsony.duna@gmail.com, www.borzsonyleader.hu.

Jelentkezni 2014. március 23-ig lehet. Az elfogadott regisztrációról visszaigazolást küldenek. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments