Vonattal ütközött egy autó Őrbottyánnál, késnek a vonatok

fenysorompoA fény­so­rom­pó ti­los jel­zé­se el­le­né­re a sí­nek­re haj­tott egy sze­mély­au­tó, és össze­üt­kö­zött a Budapestről Vácra tar­tó sze­mély­vo­nat­tal Őrbottyánnál va­sár­nap reg­gel. Senki sem sé­rült meg, de a vo­na­lon je­len­tő­sek a ké­sé­sek – tá­jé­koz­tat­ta a ka­taszt­ró­fa­vé­de­lem és a Mávinform az MTI-t.

Csámpai Attila, a Pest me­gyei ka­taszt­ró­fa­vé­de­lem szó­vi­vő­je el­mond­ta, hogy az őr­bottyá­ni Dózsa György ut­cá­ban lé­vő át­já­ró­ban tör­tént üt­kö­zés­kor a vo­nat az árok­ba lök­te az au­tót, amely­nek egy ré­sze most is a sí­nek­re lóg. Az el­ső je­len­té­sek sze­rint a vo­na­ton 20-30-an utaz­tak, az au­tó­ban csak a so­főr ült, de sen­ki sem sé­rült meg.

A hely­szí­ne­lés már tart, a mun­ká­la­to­kat a gö­döl­lői tűz­ol­tók se­gí­tik – tet­te hoz­zá a szó­vi­vő.

Both Ferenc, a Mávinform saj­tó­ügye­le­te­se kö­zöl­te, hogy a hely­szí­ne­lés vé­gé­ig a két ál­lo­más kö­zött le­zár­ták a vas­úti pá­lyát, így ott most nem jár­nak a vo­na­tok. Az uta­sok szál­lí­tá­sá­ra a MÁV- START Zrt. már meg­ren­del­te a bu­szo­kat.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  A Vác Városért Választási Egyesület képviselő-jelöltjei az önkormányzati választáson

A bal­ese­tet szen­ve­dett sze­rel­vény 100–120 perc ké­sés­sel tud to­vább­men­ni, a Budapest–Veresegyház–Vác vo­na­lon köz­le­ke­dő töb­bi vo­nat uta­sa­i­nak pe­dig 25-30 perc ké­sés­re kell szá­mí­ta­ni­uk. A me­net­rend sze­rin­ti köz­le­ke­dés dél­re áll­hat hely­re – tá­jé­koz­ta­tott az ügye­le­tes. (képünk illusztráció)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments