Külgazdasági és vállalkozásfejlesztési fórum lesz Vácon

dr.kupcsok_lajosA Magyar-Szlovák Kereskedelmi és Iparkamara (MSZKIK), valamint az MNKH Közép-európai Kereskedelemfejlesztési Hálózat Kft külgazdasági és vállalkozásfejlesztési fórumot tart Vácott. A rendezvényre február 10-én kedden 10 órai kezdettel kerül sor, a helyszín az ipartestület tanácsterme.

A kiadott program szerint köszöntőt mond Késhegyi László, a Vác és Vidéke Ipartestület ügyvezető elnöke, majd előadásokra kerül sor. A kormány külgazdasági politikájának végrehajtása. Az MNKH Közép-európai Kereskedelemfejlesztési Hálózatának felépítése és szolgáltatásai, különös tekintettel a hazai mikro-, kis- és középvállalkozók exportjára címmel dr. Kupcsok Lajos (képünkön), MNKH Zrt vezérigazgató-helyettese (képünkön),  Pest megye gazdaságfejlesztési célkitűzései és azok várható uniós finanszírozása 2014-2020 között címmel pedig Kuszák Miklós, a Pest Megyei Területfejlesztési Nonprofit Kft ügyvezetője mondja el gondolatait.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Szeretettel köszöntjük a szépkorú Csugányi Antalnét

Az előadásokat követő helyszíni konzultáción részt vesznek pályázati tanácsadók is, akik az érdeklődő vállalkozóknak a pályázatkészítés és előkészítés témakörében nyújtanak személyes tanácsadást.

A rendezvény díjtalan, de regisztrációhoz kötött. (Váci Napló) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments