Csecsemőgondozási versenyt szervez ismét a Vöröskereszt

babaA Magyar Vöröskereszt tevékenységei között kiemelkedő jelentőséggel bír a fiatalok családi életre-, szülői szerepre történő felkészítése, ezen belül a csecsemőgondozás elméleti és gyakorlati ismereteinek átadása, megtanítása. Ezen céljaink elérése érdekében, ebben az évben ismét meghirdetjük felmenő rendszerű csecsemőgondozási versenyünket.

A versenyt 3 fős iskolai vagy közösségi (felnőtt) csapatok részére hirdetjük, három kategóriában: gyermek (10-14 éves), ifjúsági (14-18 éves) és felnőtt (18+).

A verseny 3 fordulóból áll: területi fordulóból, megyei fordulóból és országos döntőből. Az adott kategóriában első helyezést elért csapatok jutnak tovább a következő fordulóba.

A Magyar Vöröskereszt tevékenységei között kiemelkedő fontosságú az elsősegélynyújtás elméleti és gyakorlati ismereteinek minél szélesebb körben történő megtanítása és a humanitárius szemléletmód terjesztése. Ezen céljaink elérése érdekében, ebben az évben 44. alkalommal hirdetjük meg felmenő rendszerű elsősegélynyújtó versenyünket. A versenyt 5 fős iskolai vagy közösségi (felnőtt) csapatok részére hirdetjük, három kategóriában: gyermek (10-14 éves), ifjúsági (14-18 éves) és felnőtt (18+).

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Húsvéti ligettakarítás iskolásokkal és civilekkel

A verseny 3 fordulóból áll: területi fordulóból, megyei fordulóból és országos döntőből. Az adott kategóriában első helyezést elért csapatok jutnak tovább a következő fordulóba.

A versenyről érdeklődhetnek: vac@voroskereszt.hu e-mail címen, vagy a 0670-933-8195 telefonszámon.

A versenyekre történő szándéknyilatkozatot itt lehet elkérni és a részvételi szándékról legkésőbb február 26-ig nyilatkozni. A versenyről további információt ez után nyújtanak a szervezet munkatársai. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments