Egy nap alatt kétszer loptak illatszereket Vácott

lopás a DM-ben-250A Váci Rendőrkapitányság Közrendvédelmi és Határrendészeti Osztálya szabálysértési előkészítő eljárást folytat lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt ismeretlen személyek ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint két ismeretlen nő 2014. október 21-én 10 óra körüli időben Vácon, a Deres utca 2. szám alatt lévő Family Center DM áruházában vásárlást színlelve bementek az üzletbe, ahol néhány percet tartózkodtak. Távozásuk során felmutatták a kosarukat, majd közölték, hogy nem vettek semmit.

Az üzlet dolgozói visszanézték a két hölgy mozgását az üzletben, melyen észlelték, hogy amíg az egyik elkövető különböző illatszereket tesz a táskájába, addig a másik figyeléssel fedezte őt.

lopás a DM-ben2-250Ugyanezen a napon a két ismeretlen hölgy 17 óra 45 perc körüli időben visszatért az üzletbe, ahol már a dolgozók figyelték őket. Az egyik elkövető ismét illatszert tett a táskájába, ezért megpróbálták őt feltartóztatni, azonban mindkettőjüknek sikerült elmenekülni az üzletből. Mindkét cselekményt az üzlet biztonsági kamerái rögzítették.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vasúti átjáró sorompójának hibája

Az egyik elkövető kb. 180 cm magas, normál testalkatú, vállközépig érő sötét hajú, fehér bőrű, bal kezén kötés volt. A másik nő kb. 160-165 cm magas, normál testalkatú, barna bőrű.

Kérik, hogy aki a képen látható személyeket felismeri, az jelentkezzen személyesen a Váci Rendőrkapitányságon, vagy telefonon a 27/505-600 számon, illetve a 112-es segélyhívón. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments