A váci rendőrök egy 17 éves gyanúsítottat vettek őrizetbe

rendőrautóA Váci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást indított rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 17 éves váci fiú ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a fiatalkorú gyanúsított és – ez idáig – ismeretlen társa 2014. november 28-án 21 óra körüli időben odalépett a Vác egyik utcájában egyedül várakozó fiatal lányhoz és a 17 éves fiú megfenyegette a sértettet azzal, hogyha nem adja oda neki a telefonját, akkor bántódása fog esni. A fiatal lányban a gyanúsított fellépése és fenyegetése félelmet keltett, ezért közölte a fiúval, hogy nincs telefonja, de van nála pénz.

A sértett a táskájából elővette a pénztárcáját, azonban ekkor megérkezett autóval a lány barátja, aki rákiáltott a két férfira. A gyanúsított hirtelen kikapta a lány kezéből a pénztárcát és a társával együtt elmenekült a helyszínről.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Újabb polgármester-jelölt száll ringbe Vácon: a VVVE jelöltje dr. Csereklye Krisztina

A beszerzett adatok eredményeként a váci rendőrök azonosították a rablás elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helyi fiatalkorút, akit néhány órával később lakhelyén elfogtak és a Váci Rendőrkapitányságra előállítottak. A fiút a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették, valamint előterjesztést tettek az előzetes letartóztatásának indítványozására. A fiú ismeretlen társának azonosítása folyamatban van – írja a police.hu.

A gyanúsított ellen a további eljárást – őrizetbe vétele mellett – Váci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments