Ha november vége, akkor lovas világkupa

LovasvilágkupaIsmét birtokba veszik a Papp László Budapest Sportarénát a szebbnél szebb lovak, és akik eljönnek, látványos programok részesei lehetnek. Drukkolhatunk a nemzetközi díjugrató verseny, és a fogathajtó verseny résztvevőinek, részesei lehetünk egy tízéves kisfiú csodás álmának. Az idei évben is lesz gyermek nap, ahol lesz pónigalopp, fogathajtás, díjugratás, szabadidomítás, lovastorna, és természetesen a Mikulás.

Egy álom is megelevenedik az aréna színpadán, ahol a főhős hol huszár, hol vitéz, hol angyal. Csikósok, tüzekkel vágtató éjjeli lovasok, száguldó hatos fogatok népesítik be a teret, mint kis hősünk álmai. S a mese végére a nagy álom valóra válik, ő vezeti a huszárok seregét győztes csatára. A Lovasszínházi Show sztár fellépője Jean-Francois Pignon és csodálatos szabadidomított lovai.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Ismét örökbefogadó és sétáltató nap szombaton a Zöld menedék telephelyein

Szeretnének 32 huszárt egyszerre látni, vagy Pignont varázsolni? Az idei év is látványos lesz, így biztos vagyok benne, hogy szép emlékekkel térhetünk haza. November 29-30-án az aréna csak a lovak kedvelőire vár. (Váci Napló) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments