Galambos Péter az Év Egyetemi Sportolója díjat kapott

Galambos PéterDíjazták a legeredményesebb egyetemi sportolókat. A gálán azokat az egyetemi, főiskolai sportolókat részesítették elismerésben, akik 2014-ben az adott sportág egyetemi világbajnokságán, vagy a Rotterdami Európai Egyetemi Játékokon érmet szereztek. Az evezősök közül 16 sportoló kapott emlékplakettet a kiváló sportteljesítményéért.

Az Év Egyetemi Sportolója címet vehette át többek között a Vác Városi Evezős Club versenyzője, az Óbudai Egyetem hallgatója, Galambos Péter, aki az Evezős Egyetemi Világbajnokságon ezüstérmet szerzett.

A rendezvény színvonalát emelte, hogy jelen volt és beszédet is mondott dr. Simicskó István (EMMI sportért felelős államtitkára), dr. Magyar Zoltán (MOB alelnöke), dr. Székely Mózes (Felsőoktatási Tervezési Testület elnöke), prof. dr. Tóth Miklós (diák-, és főiskolai-egyetemi sportért felelős szakmai tagozat elnöke), prof. dr. Kiss Ádám (MEFS elnöke), Czene Attila (MOB alelnöke), Szekeres Pál (EMMI miniszteri biztosa) és Gyetvai Árpád (EMMI Felsőoktatásért Felelős Államtitkárságának főtanácsadója) is. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments