Készülj: pénteken Vácott rúghatod a labdát a grundon

pm-grund_road_show-logo (2)-250A Magyar Labdarúgó Szövetség Pest Megyei Igazgatóságának – a labdarúgás népszerűsítése és a tömegesítés terén – egyik legnagyobb volumenű és legsikeresebb rendezvénysorozatára, a Pest Megyei Grund Road Show-ra a 2012-es év után az idei szezonban ismételten sor kerül.

A 2014/2015-ös évad őszi idényében Dunakeszin és Vecsésen már megtartották a rendezvényt, október 17-én Vácott, október 31-én délután pedig Pomázon találkozhatnak és futballozhatnak együtt korábbi válogatott játékosokkal és neves szakemberekkel az érdeklődő gyermekek.

A korábbi rendezvények plusz programjaként a gyerekeket elkísérő szülők, nagyszülők a magyar labdarúgás hajdani sikeresebb korszakának egy-egy legendás labdarúgójával is találkozhatnak, eszmét cserélhetnek, anekdotázhatnak.

A gyermekek számára az ismert labdarúgókkal nem csak a közös focifoglalkozás, hanem az aláírásgyűjtés és a fényképek készítése is életre szóló élményt jelenthet. A szervezők színes kiadvánnyal várják az érdeklődőket, a gyermekeknek pedig apróbb ajándékokkal, teával, édességgel kedveskednek.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Egy szemtanú feljegyzései - A Migazzi Zarándokház és a PüspökVác látogató és rendezvényközpont története a II. világháború előtt és után

„Nincs más hátra: arccal a foci felé, találkozzunk a Pest megyei grundokon!” – buzdítanak a szervezők. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments