Liget-takarítást szerveznek a Mária-búcsú tiszteletére

Liget-takarítás-250A Mária búcsú közeledvén, eljött az idő, hogy ismét tisztábbá tegyük a Ligetet, a városunk „tüdejét”.

Ezért szeretnék a szervezők felkérni az iskolákat, hogy szeptember 5-én, pénteken, a lakosságot, hogy 6-án, szombaton, ha idejük engedi, tartsanak velük a Liget szépítésében. Mind a két napon 9 órakor kezdődik a program és délig tart. Találkozó a Hétkápolna templom mellett. A programot dr. Stanco Attila káplán, a Hétkápolna egyházi közössége, Bíró György és a Vác Város Környezetvédelméért Alapítvány szervezik.

Ennek érdekében megkérik azokat a városlakókat, akik a szeptember 6-án szombat délelőttjüket szabaddá tudják tenni, és van kedvük a Liget rendbetételére, jöjjenek el a templomhoz segíteni a takarításban. Az iskoláknak a pénteki napra szól a felhívás.

Facebook - kövess minketHa tudnak hozni kerti szerszámokat (pl. gereblye), azzal még többet segíthetnek. Ha nincsen munkára fogható szerszámuk, akkor a szervezők adnak szemeteszsákot és kesztyűt a szemétszedéshez.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vasúti átjáró sorompójának hibája

A Váci Hulladékgazdálkodási Kft felajánlotta az összegyűjtött hulladék elszállítását, és újrahasznosítását, amit a szervezők ezúton is köszönnek.

További információt az alábbi elérhetőségen kaphatnak: 06-30/921-3924, e-mail: birogyorgy@yahoo.com (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments