A hétvégén rendezik az első Dunakanyar sörfesztivált

sör habbal-250Közel 100 féle kézműves sörrel, és sörkülönlegességgel várja az érdeklődőket szeptember 12-13-14-én az I. Dunakanyar Sörfesztivál Sződligeten.

A három napos rendezvényen kirakodóvásár, Laci-konyha, kürtőskalács, kézműves portékák és hatalmas vidámpark színesíti majd a forgatagot, de lesz sörivó verseny, sörhas szépségverseny, hordógurító verseny, józanok és pityókások foci rangadója, népzene, néptánc, esténként pedig jó hangulatú koncerteken.

Késő estig tartó rock ‘n roll utcabálon szórakozhatnak kicsik és nagyok egyaránt.

A sörfesztivál ötlete már korábban megszületett a Dunakanyar Rendezvényiroda szervezőinek fejében, de csak mostanra sikerült megfelelő helyet és időt találni a nagyszabású rendezvénynek.
Mint azt Loksa Leventétől és Wernke Ádámtól megtudtuk, a rendezvény elsődleges célja, hogy népszerűsítse a magyar házi sörfőzdék kiváló termékeit és egy olyan egész hétvégét kitöltő programot kínáljanak a Dunakanyarban élőknek, amely közelebb hozza egymáshoz az embereket.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Újabb polgármester-jelölt száll ringbe Vácon: a VVVE jelöltje dr. Csereklye Krisztina

A sörfesztiválra kilátogatók minden nap 12 órától magyar nótákat hallgathatnak Bertók György és Földvári Sándor énekesek előadásában, napközben pedig – a számos fellépő között – vidám vetélkedőkön is részt vehetnek.

A program szerint pénteken este a Man-Diner zenekar biztosítja a talpalávalót, utána pedig DJ Balu a legnagyobb diszkoslágerekkel szórakoztatja majd a bulizni vágyókat. Szombaton este a nagy népszerűségnek örvendő Crocodile együttes lép színpadra; az est sztárvendége az Első Emelet zenekar énekese, Kiki lesz, az utcabálon pedig a Partycsókák Band játszik majd.

Vasárnap is fantasztikus hangulatra lehet majd számítani, ugyanis a Face II Face zenekar után a sörfesztivált DJ Dominique zárja egy hatalmas fergetegpatyval!

A tánciskolák közül fellépnek a Dancer Shadows, a Silverstar és a Dynamic Táncstúdió növendékei, de a rendezvényen ott lesznek Unger Timi kangoos lányai is!

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Ismét örökbefogadó és sétáltató nap szombaton a Zöld menedék telephelyein

A rendezvényt Sződliget Önkormányzata nagy örömmel fogadta, hiszen Juhász Béla polgármester is évek óta azon munkálkodik, hogy a település meghatározó színfoltja legyen a Dunakanyarnak.

Az I. Dunakanyar Sörfesztivál részletes programjairól a rendezvényt hirdető plakáton, illetve a Dunakanyar Rendezvényiroda Facebook oldalán olvashatnak. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

1 Comment
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments