Ittasan balesetet okozott és elhajtott egy váci férfi Kosdon

rendőrautóEgy 42 éves váci férfi autójával elsodort egy gyalogost, kidöntött egy jelzőtáblát, majd egy kőkerítésnek ütközött Kosdon. A helyszínt elhagyta, megállás nélkül továbbhajtott.

A Váci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytat segítségnyújtás elmulasztása vétség, valamint ittas állapotban elkövetett járművezetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt P. Péter 42 éves váci lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a váci gyanúsított 2014. szeptember 20-án 17 óra körüli időben személygépkocsival közlekedett Kosd, Béke úton – a Szent István utca irányából a Kossuth utca irányába – úgy, hogy szeszes italtól befolyásolt állapotban volt.

A megalapozott gyanú szerint a férfi a Béke út 20-22. szám előtt a járművel elsodorta az út mellett gyalogoló 21 éves férfit, aki az ütközés következtében az árokba esett és megsérült. A gyanúsított segítségnyújtás és adatainak hátrahagyása nélkül továbbhajtott a helyszínről.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Matkovich Ilona bejelentette az Összefogás Vácért polgármester- és képviselő-jelöltjeit

Ezt követően P. Péter néhány méterrel arrébb kidöntött egy jelzőtáblát, majd a Csaba királyfi utcában egy kőkerítésnek ütközött. A gyanúsított mindkét helyszínről bejelentés és adatainak hátrahagyása nélkül távozott.

A váci rendőrök a végrehajtott nyomozati cselekmények eredményeként – rövid időn belül – azonosították P. Pétert, akit elfogtak és előállítottak, majd gyanúsítottként hallgattak ki. A gyanúsított ellen a további eljárást – szakértők bevonása mellett – a Váci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya folytatja le. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments