Vác: kiírták a közbeszerzési pályázatot a mobilgát építésére

árvíz vízben áll a stadion-530Vác Város Önkormányzata, egészében uniós támogatásból, nettó 1,8 milliárd forint becsült összegből kívánja megoldani a város déli részének árvízmentesítését – a védelem megépítésére kiírt nyílt tender a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

A feladat három részből áll. A Duna mellett elhelyezendő 1780 méter hosszú mobil árvízvédelmi falból, az ehhez csatlakozó 350 méteres gyorsgátból, valamint a Gombás patakot ideiglenesen lezáró műtárgyból. A Gombás patakot – kotrás után – kővel kell burkolnia a nyertesnek. A megépített két nyílást acél táblák zárják el árvízkor, és része ennek a feladatnak egy belvízátemelő szivattyú telepítése is.

Az MTI híre szerint ajánlatot az tehet, akinek az elmúlt három évben – átlagosan – legalább évi nettó 800 millió forint volt az árbevétele, és ebből legalább 600 millió vízépítésből származott. Referenciaként pedig fel kell tudni mutatni az elmúlt öt évből, legalább egy nettó 1,6 milliárd forintos árvízvédelmi mű fejlesztést, építést, vagy rekonstrukciót.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  „Tavaszi szél vizet áraszt…”

Az ajánlattételi határidő szeptember 29. A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatást vállaló ajánlattevő lesz a nyertes. (Váci Napló) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments