Sokan háborognak a Facebook ultimátumán

Facebook logóA Facebook-alkalmazások üzenetküldő funkciójának kikapcsolása és a különálló Messenger alkalmazás erőltetése miatt egyre több felhasználó háborog.

Európában már áprilisban megkezdte a felhasználóknak szóló ultimátumok kiküldését a Facebook, most azonban már világszerte erőltetik a dolgot, és a közösségi oldal szóvivője szerint néhány héten belül már semmilyen lehetőség nem lesz az iPhone-os és androidos Facebook-alkalmazásokban az üzenetek elérésére.

Ehhez a felhasználóknak mindenképpen a különálló Facebook Messenger appot kell majd használniuk (amivel egyébként ingyen telefonálni is lehet, csak mondjuk).

A hvg.hu cikke szerint a váltás kapcsán több felhasználó, és néhány tech szájt szerzője is panaszkodik, de minden valószínűség szerint hiába. A Facebook ugyanis elég elszántnak tűnik, Mark Zuckerberg egy pénzügyi beszámoló közben azt is elárulta, hogy miért ennyire fontos számukra a Facebook Messenger erőltetése: pénzt akarnak csinálni belőle.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz

Hogy ez milyen formában történik majd, arról egyelőre semmit nem lehet tudni. Abban egészen biztosak vagyunk, hogy a facebookos üzenetküldés – néhány kivételtől eltekintve – ingyenes marad. De például a már most is elérhető matricacsomagok (hangulatjelek) ingyenes helyett/mellett fizetős letöltési lehetősége egészen működő, és máshol már kipróbált útnak tűnik. ♦

szavazásra felszólító

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments