Mától visszaállt a régi buszmenetrend Vácon

Volászbusz buszaMíg áprilisban arról döntött a váci képviselőtestület, hogy költséghatékonyságból átszervezi a helyi autóbuszok közlekedésének rendjét, addig a júniusi ülésen már úgy szavaztak, hogy augusztus 1-től visszaállítják a régi menetrendet.

Az új, csökkentett járatszám ugyanis nem nyerte el a lakosság tetszését, valamint a hosszabb menetidő miatt sokaknak kellett munka után a buszra várniuk. Az sem volt mellékes, hogy majdnem a duplájára nőtt a bérletek ára.


olvasd el3A régi-új menetrend mától áll vissza. Információink szerint a járatokban semmi változás nem lesz, a május 31-ig érvényben lévő menetrend kerül ismét bevezetésre. Erről tanúskodik a Volánbusz honlapján lévő hír is: „Tájékoztatjuk tisztelt utasainkat, hogy Vác önkormányzatának megrendelésére – 2014. augusztus 1-jétől – a váci helyi járatok újra a június 1-je előtti forgalmi rendnek megfelelő számozással, útvonalon és menetrend szerint közlekednek” – olvasható a rövid felhívásban az interneten. (Váci Napló)

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Szeretettel köszöntjük a 95 esztendős Tamás Pált

Arról, hogy ön váci adófizető polgárként mennyivel támogatja a jelenlegi buszközlekedés fenntartását és mi lehet a kiút az egyre növekvő költségek csapdájából, a Váci Napló augusztus 1-i pénteki számában olvashat részletesen.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments