Házi őrizetben a 2-es főúton halálos balesetet okozó férfi

baleseti helyszínelésHázi őrizetbe helyezte a bíróság kedden azt a 23 éves férfit, akit a 2-es főúton Vác mellett szombaton történt, két halálos áldozatot követelő baleset okozásával gyanúsítanak.

A főút 40-es és 41-es kilométerszelvénye között, a 12-es úti lehajtó közelében, a Nyulas előtti kanyarokban két személygépkocsi ütközött frontálisan, a balesetben egy férfi és egy nő meghalt, hárman, köztük két gyermek, súlyos sérüléseket szenvedtek.

A rendőrök a karambolt követően a helyszínen elfogták a közúti baleset okozásának vétségével megalapozottan gyanúsítható Sz. Ákos 23 éves szécsényi lakost, majd kihallgatták és őrizetbe vették.

Az ütközés körülményeit a Váci Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztálya szakértők bevonásával vizsgálja – olvasható a police.hu-n. A Pest Megyei Főügyészség a férfi előzetes letartóztatására tett indítványt, amelyet a bíróság kedden elutasított, és a gyanúsított házi őrizetét rendelte el – mondta az MTI-nek Gyugyi Csilla ügyészségi szóvivő.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Egy szemtanú feljegyzései - A Migazzi Zarándokház és a PüspökVác látogató és rendezvényközpont története a II. világháború előtt és után

Hozzátette: a döntés ellen fellebbezést nyújtottak be. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments