A váciak által megmentett Mackó a kutyaotthonba került

Mackó kutya - Dunakesziről mentették meg-700Az elmúlt héten Dunakeszire hívták a váci állatmentőket egy gondozatlan telekhez, ahol a hírek szerint egy kutyus és több cica nagyon elhanyagolt körülmények között él. A Zöld Menedék Állatvédő Alapítvány és a Tetovált Állatmentők Állatvédő Szervezet munkatársai végül a tulajdonossal folytatott hosszas vitatkozás után el tudták hozni a ház hűséges őrzőjét és négy macskát, bár állítólag a kisebb négylábúakból tizennégy van.

– Megdöbbentünk, amit láttunk – mondta Sági Barbara, a váci alapítvány elnöke. – Olyan információkat kaptunk, hogy a telken már legalább három éve élt megkötve a kutyus, s ez igaz lehet, mert mindent elborít a gaz, mi is alig tudtunk mozogni.

olvasd el3Láttak több cicát is, de közülük csak négyet sikerült megfogni.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Áprilisban indul a Központi Statisztikai Hivatal lakosságot érintő adatfelvétele

A váci alapítvány Máriaud-varon lévő ingatlanán működik az állatotthon, az idős kutyusok és cicák lakhelye. Mackó a nyolcadik olyan eb, amely élete végéig most már ott lakik majd. (Váci Napló) ♦

Arról, hogy hogyan fogadta, az idős tulajdonos az állatvédőket és végül milyen következményei lettek a felelőtlen állattartásnak, a Váci Napló augusztus 15-i pénteki számában olvashatnak részletesen.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments