Videó: így fogta el a TEK a korrupt váci rendőrt

TEK_logóHivatali vesztegetés miatt folyik nyomozás egy váci rendőr ellen, aki előzetes letartóztatásban lévők családjától kért és kapott pénzt. A férfit kedden ügyészségi megbízásra a váci rendőrkapitányság közelében, pénzátvétel közben fogta el a Terrorelhárítási Központ (TEK) – írtuk meg július 4-én a Váci Napló online oldalán és a hír bekerült lapunkba is.

A Váci Napló érdeklődésére kedden elmondták: a bíróság 30 napra előzetes letartóztatásba helyezte az időközben szolgálati viszonyáról lemondott volt rendőrt. A nyomozást a Központi Nyomozó Főügyészség végzi, ennek lezárására a törvény szerint maximum két év áll a rendekezésükre.

Lapunk megszerezte a TEK videófelvételét a váci rendőr elfogásáról.

váci rendőr elfogása - TEK-videó-530

Ide kattintva nézheted meg a TEK videóját!

olvasd el3További részletek a Nemzeti Védelmi Szolgálat működéséről és a korrupt rendőrök elleni harcról lapunk pénteki számában lesznek olvashatók.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  "Deákvár 125" Kiállítás megnyitó a Deákvári főtéren

Írunk arról is, milyen eredménnyel zárulnak a nyomozások és miért volt fontos, hogy nemrég egy új épületbe költöztették azokat a szakembereket, akik a nap huszonnégy órájában védelmezik a polgárokat a tisztességtelen egyenruhásoktól. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments