Várják a felajánlásokat: tábor rászoruló gyerekeknek

A táborozó kiscsapatIdén is megszervezi a Szent Anna Karitász Csoport a rászoruló váci gyerekek egy hetes, ingyenes nyári táborát. A rendezvénynek ezúttal a Cházár András Többcélú Közoktatási Intézmény főtéri épülete ad helyet.

A tavalyihoz hasonlóan idén is várják a felajánlásokat, hogy minél élvezetesebbé, élményekkel telivé tehessék számukra a tábort. A múlt évben a Váci Napló szerkesztősége is meglepte a gyerekeket egy kis ajándékkal.

Tomori Pál, a csoport vezetője lapunknak elmondta: ebben az évben tovább nőtt a résztvevő gyerekek létszáma.

– Idén már húsz váci kisgyereknek igyekszünk programokkal teli hetet biztosítani. Ebben a Váci Egyházmegyei Karitász mellett több vállalkozás is segítségünkre van. Az étkeztetést például minden nap másik étterem biztosítja. A program lényege, hogy a kenyér mellé lelki útravalót is adjunk – mondta el lapunknak. Hozzátette: továbbra is várnak minden felajánlást – édességet, játékokat –, amelyekkel meglephetik a gyerekeket.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Tájékoztató közterületi permetezésről

A nyári tábor résztvevői  – melyben 5 és 12 év közötti gyerekek lesznek – többek között látogatást tesznek a Göncöl Házban, felülhetnek a városnéző kisvonatra, de több kézműves foglalkozáson is részt vesznek majd. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments