Nyári Aliz és Nyári Edit lemezbemutató koncert show

Nyári Aliz, Nyári Edit és Kállay- Saunders AndrásNyári Aliz és Nyári Edit nagy álma vált valóra azzal, hogy a múlt év végén megjelent Let This Love című első önálló albumuk. A lemezen a már jól ismert rádiós slágereik az Éld át és a Pont jó is helyet kapott. Az album különlegessége, hogy a sokszínű zenei anyagban az énekesnők saját szerzeményű dalai is hallhatóak, így már dalszerzőként és szövegíróként is bemutatkoztak.

A címadó dal magyar verziója a Nem kell Más, pillanatok alatt a rádiós slágerlisták élére tört. Ez a siker teremtette meg számukra, hogy országos rádiós turnéra induljanak, ahol nagy szeretettel fogadták őket és játsszák dalaikat.

A két gyönyörű énekesnő ismét meghívást kapott hazánk egyik legnépszerűbb kulturális és szórakoztató rendezvényére,​ a Váci Világi Vigalom nyitó estjén július 18-án, pénteken 22 órakor történő fellépésre.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Gyógyszerészek váci találkozója

Nyári Aliz és Nyári Edit izgalmas és látványos, igazi varázslatos zenei utazás alkalmával mutatják be albumuk legsikeresebb és legszebb dalait. Természetesen a legendás világslágerek is hallhatóak lesznek. Az est további különlegessége, hogy a meghívott sztárvendéggel Kállay-Saunders Andrással közös dalt is énekelnek.

A koncerten közreműködik ​a Váci Jeszenszky®​ Balett, Pest Megye Művészeti-díjas társulata Csermely György alapító-igazgató vezetésével. A társulat koreográfiái teszik egyedivé és látványossá az est képvilágát. A koreográfiákat Gergely Ilona és Nemzetes Gabriella a VJB művészeti vezetője készít​ették. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments