Las Vegasban lett a legszebb a váci származású Regina

Bordi Regina szépségkirálynőA váci származású kecskeméti hölgy, Bordi Regina Miss Hungary Budapestként képviselte hazánkat Las Vegasban, és túlzás nélkül mondható, hogy kinyílt számára a nagyvilág kapuja.

Bordi Regina 1981. augusztus 31-én született a Szűz jegyében. 5 évesen szülei indíttatására kezdett el táncolni. Első sikereit 12 évesen könyvelhette el, az Év Legjobb Mozgó díját vihette haza. Fiatal kora ellenére egyre több fellépésre kérték fel, s 13 éves korától gyermekeknek tanított táncot s menedzselte őket.

Az ország legfiatalabb magyar menedzsereként elérte, hogy számos híres együttes (pl. Irigy Hónalj Mirigy, Hip Hop Boyz stb.) előfellépője lehettek tanítványai.

Regitől a zene világa sem áll távol, hiszen 9 évig járt zeneiskolába, tanult énekelni, gitározni, zongorázni. Együttesben vokálozot, szólózott.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Újabb elismerésben részesült dr. Horváth Ferenc a váci levéltár igazgatója

Regi tanulni mindig szeretett, így a Közgazdasági Szakközép Iskola elvégzése után több szakmát is szerzett. 2 nemzetközi diplomával is rendelkezik (bankár, utazási iroda vezető), s másik két diplomájának megvédésére most készül, TV-szerkesztő-riporter és Marketing menedzser végzettséget kap kezeibe.

Regi dolgozott már televíziós műsorszerkesztő-vezetőként és az Axel Springer német lapkiadó Reggel című lap gazdasági rovatánál is tevékenykedett gazdasági újságíróként és az ingatlanrovat vezteőjeként.

A modellkedéssel 16 évesen került kapcsolatba, ekkor végezte el Budapesten a modelltanfolyamot, majd számos szépségversenyen láthattuk döntősként, dobogósként, s élő televíziós műsort is vezetett.

Első munkái 16 évesen katalógus fotózások, divatbemutatók és magazin fotózások voltak, de részt vett luxus jacht fotózáson és táncos divatbemutatókon is. Ügynöksége Szingapúrban és Hong Kongban szerette volna nemzetközi karrierjét beindítani, de Regit még féltette édesanyja, így csak magyarországi modellmunkákat vállalt 19 éves koráig. Regi manapság keresett modell már külföldön, egyre több felkérést kap és egyre több divatfotójával találkozhatunk.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Második gyermekvédelmi kerekasztal beszélgetés Vácon - Egyházi és civil szervezetek találkozásai a helyi gyermekvédelemmel

A 2010-es év is remekül alakul Reginek, hiszen az egyik legnevesebb nemzetközi szépségversenyen, az  In Search Of The World's Most Beautiful Woman-en ahol 121 ország 2901 üdvöskéje szállt versenybe, elnyerte a Miss Hungary címet és folyamatosan a világ legszebb nőinek TOP 50-es listáján is láthatjuk! – írja a starity.hu. (Váci Napló)

 

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments