A közeljövőben átadhatják a váci mélygarázst

mélygarázs belülrőlÁtadhatják a közeljövőben a mélygarázst – ezt erősítette meg a testület a csütörtökön, a rendkívüli ülésen hozott döntésével.

Eszerint a mélygarázs építési engedély jogutódlásának fellebbezéséről lemondott a város azzal, hogy ez a bank nevére szálljon át. Fördős Attila polgármester elmondta: annak idején egy három oldalú szerződésben rögzítették az építkezés feltételeit.

– Az építkezést a Városi Központi Parkoló Beruházó Kft kezdte el annak idején, de a munka megrekedt. Az átadás ezen szakaszában átvenné az építési engedélyeket a finanszírozó bank – mondta. Hozzátette: korábban hoztak egy olyan döntést, hogy az engedélyeket a Zsol-Vin Kft-nek adták át, aki a VKPB Kft tulajdonosi köréből volt, innen kerül most át a bankhoz.

A polgármester kiemelte, hogy ez a döntés azt jelenti, hogy a beruházást innentől kezdve a finanszírozó bank fogja befejezni. Kérdésre válaszolva, – miszerint a döntés azt jelenti, hogy a közeljövőben átadják a mélygarázst – azt mondta Fördős Attila, hogy igen, ez így van.

A zárt, rendkívüli ülésen több ingatlan értékesítéséről is döntöttek, erről a Váci Napló következő számában olvashatnak majd. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments